Cosul este gol

Produse
Marci produse

Transportul se va face prin Curier Rapid ( FAN CURIER EXPRESS- pentru clientii persone fizice care achita ramburs sau orice alt curier in cazul persoanelor fizice care achita in avans valoarea produselor prin banca cu op sau card bancar.

In cazul personelor juridice care platesc prin banca se poate solicita livrarea cu orice curier , in cazul in care se solicita ca modalitate de plata rambursul atunci clientul suporta costul tur retur al transportului respectiv al rambursului.

Livrarea se face domiciliul clientului in 24/48 ore lucratoare.

Va rugam sa verificati coletul in momentul primirii acestuia. In cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare (pachet rupt, desfacut etc.) va recomandam sa refuzati preluarea coletului si va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp posibil.

Ecoleduri.RO nu este responsabil pentru defectele produselor survenite in urma manevrarii sau transportului de catre curier.

Cheltuielile de transport vor fi suportate de catre client. 

TRANSPORTUL ESTE GRATUIT PENTRU COMENZILE PESTE 200 RON (in limita a 5 kg )

Costuri : 20 RON primul kg , la care se adauga 1 ron pentru fiecare kg in plus! (Valabil pentru aria de acoperire FAN CURIER EXPRESS)

Ne rezervam dreptul de a aduce modificari valorii de transport ulterior comenzii in cazurile speciale (Destinatie in afara ariei de acoperire , colete agabaritice , curier preferential)

Livrarea se face (in general) in urmatoarea zi lucratoare. Livrarea se face NUMAI pe teritoriul Romaniei.

Exista cazuri rare, independente de actiunile noastre, cand durata de expediere prin curier rapid poate depasi 48 de ore.

Modalitati de plata:

Ramburs la curier in cont colector FAN CURIER EXPRESS

Prin card direct pe site , inainte de finalizarea comenzii!

Plata prin banca! In urma comenzii plasate pe site , va vom emite o factura proforma! Expedierea urmand a se face dupa confirmarea platii!

spacer
Viziteaza site-ul Ecoleduri.ro pe ShopManiaWebsite detinut de ECOLEDURI MAD S.R.L., CIF: 38499685, Reg.Com: J40/19237/2017